Slöjdbio - Kvinnan i Guld


Ta med stickning, virkning, broderi eller annat textilt arbete och se filmen Kvinnan i guld medan du handarbetar. Filmvisningen sker med viss belysning på i salongen så det ska gå bra att läsa mönster och trä nålar. Fika från kl 18.00. Fikat ingår i biljettpriset och får tas med in i biosalongen. Filmen börjar kl. 19.00. Pris 100 kronor. Filmen Kvinnan i guld är baserad på den anmärkningsvärda historien om en judisk kvinnas kamp att återta ett av flera värdefulla Konstverk som beslagtogs av nazisterna från familjens hem i Wien under andra världskriget. I fokus för berättelsen är Gustav Klimts berömda målning Kvinnan i Guld, eller ”Porträtt av Adele Bloch-Bauer I” som den ursprungligen titulerades.

När: 26 april 2018 18:00 - 26 april 2018 21:00

Var: Folkets Bio Visby Roxy, Adelsgatan 39 / Visby

Arrangör: Folkets Bio Visby