VEMS / Kulturnatt Stockholm


Elektroakustiska mångkanalsäventyr på Fylkingen under Kulturnatt Stockholm! Verksamma vid Elektronmusikstudion (EMS) – en knutpunkt för elektroakustisk musik och ljudkonst sedan 1964 – bjuder på ett rikt utbud av elektronisk livemusik och nyskrivna elektroakustiska kompositioner.

Nytt konsertprogram börjar varje hel timme. Dörrarna öppnar kl. 17.45. Fri entré! I baren endast kortbetalning.

Fylkingen hittar du i Münchenbryggeriet, ingång från Torkel Knutssonsgatan 2 genom valvet, över parkeringen. T-bana: Mariatorget.

Musik och framföranden av:

Vanessa Massera & Tuulikki Bartosik Tamás Ungváry & Gábor Palotai Space Jazz for the Future Lise-Lotte Norelius Torbjörn Bellind Susanne Skog Mirjam Tally Ann Rosén AKL Piak Paul Pignon Girilal Baars Jonas Broberg Helene Hedsund Magnus Johansson Sidén Hedman duo Lina Nilsson Böndergård Mathtiiaas Rosén & Henrik Meierkord

När: 21 april 2018 18:00 - 21 april 2018 23:59

Var: Fylkingen Torkelknutsonsgatan 2 / Stockholm

Arrangör: VEMS