Panelsamtal för en trygg jämställd arbetsplats


Me Too Sweden arrangerar ett panelsamtal på Epicenter i Stockholm. Diskussionen gäller sexuella trakasserier och jämställdhetsarbete på arbetsplatser. Vad är en sexuell trakasseri? Vilka skyldigheter har arbetsgivare? Hur kan politiska beslut främja jämställdhetsarbetet på arbetsplatser? Hur kan HR jobba för att främja jämställdhetsarbetet? Vad kan en göra om en blir utsatt? Vilka rättigheter har jag som arbetstagare?

Samtalet pågår för att hitta lösningar för att skapa trygga och jämställda arbetsplatser.

I PANELEN: - Netlight Consulting, Årets Arbetsgivare 2017 - Fackförbundet ST - Sultan Kayhan, riksdagsledamot (S) - Anna König Jerlmyr, oppositionsborgarråd i Stockholms Stad (M) - Handelsanställda förbund, Vice Ordförande Elisabeth Brandt Ygeman

När: 18 april 2018 19:00 - 18 april 2018 20:30

Var: Epicenter Stockholm Mäster Samuelsgatan 36 / Stockholm

Arrangör: MeToo Sweden