Om livet utan skyddsnät och vägar framåt. Ett samtal.


Samtal med företrädare från rörelser mot sexuell exploatering i USA och Sverige.

• Rachel Lloyd och Shaquana Blount kommer från GEMS, Girls Educational and Mentoring Services, i New York City, USA:s största och mest tongivande organisation som arbetar mot sexuell exploatering av flickor och unga kvinnor. Rachel är i Sverige för att ta emot pris för sina insatser av barnrättsorganisationen World’s Children’s Prize.

• Från Sverige deltar bl.a. Lotten Sunna, en av initiativtagarna bakom #metoo-uppropet #utanskyddnät och Gabriella, initiativtagare till uppropet #intedinhora. Uppropen bröt tystnaden kring flickor, kvinnor och transpersoner som levt i missbruk, kriminalitet, prostitution och sexhandel, och har vuxit till rörelser för förändring.

När: 18 april 2018 16:00 - 18 april 2018 17:30

Var: Bilda. Rosenlundsgatan 13 / Stockholm

Arrangör: Inte Din Hora och World's Children's Prize