Releasefest för #metoo-låten Vad dom än säger på Debaser Strand!


Vo PAM har släppt #metoo-låten "Vad dom än säger" tillsammans med 56 andra artister. Medverkar på låten gör bl.a. Sonja Aldén, Blenda, Kajsa Grytt, Bishat, Shirley Clamp, Sarah Riedel mfl. Med denna singel höjer kvinnliga musiker sina röster tillsammans för #metoo i ett musikaliskt upprop. Alla skivbolagsintäkter går till Roks, Riksförbundet för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige.

18.00 Slås dörrarna upp. Då blir det mingel och DJ's från Musikgäris. För den som är sugen på middag finns det att köpa på plats på Debaser. 20.00 (ca) Framförs låten live 20.30 (ca) Mingel och DJ 6 foot 1 of fun spelar 22.00 Stänger det

Under kvällen: Föreläsare från organisationer som VÅGA!, Make Equal och Jämställd festival m.fl håller tal under kvällen och berättar om sitt viktiga arbete kring ämnen som rör #metoo.

FEMINISTISK MARKNAD är även på plats under kvällen och backar systraskapet med ett axplock grymma utställare! Bland andra legendariska Lady Dahmers, Nattskiftet, Jessica Hallbäck, feministsmeden och Hanna Brager!

Gratis inträde!

När: 16 april 2018 18:00 - 16 april 2018 22:00

Var: Debaser Hornstulls Strand 4 / Stockholm

Arrangör: Vo PAM