Kurs i Antirasistisk organisering


Fyra fronter ger dig nu möjligheten att söka till kursen där du lär dig mer om antirasistisk organisering och utvecklas till en grym ledare i den antirasistiska rörelsen.

Syftet med kursen är att stärka dig som redan på något sätt är engagerad i antirasistiska frågor eller vill bli det. Detta genom att få fördjupade kunskaper i hur du kan organisera dig och andra. Det görs med hjälp av exempel på tidigare lyckad organisering, övningar, en cirkelledarutbildning och mycket mer. Du kommer även få träffa och lära känna andra som är intresserar av det här och därmed bredda ditt nätverk.

Kursen startar onsdag den 11 april, därefter träffas ni varannan onsdag vid ytterligare tre tillfällen mellan kl. 18:00-20:30. Kursen är gratis för dig som deltar och det samma gäller för all kursmaterial. Vid varje tillfälle bjuds det även på fika. Kursen äger rum i ABF huset på Sveavägen 41 med undantag för ett studiebesök.

Kursledaren är Araia Ghirmai Sebhatu. Han studerar nu till jurist och har tidigare studerat kultur och konstvetenskap. Araia är en flitig debattör och föreläsare som du ofta ser i olika offentliga sammanhang och processar om organisering och strategier. Han Workshoppar även kring rasism/antirasism. Araia har lång och bred erfarenhet av både nya och gamla former av organisering.

Tänk på att det är begränsade antal platser, vänta inte för länge med att anmäla dig. En anmälan innebär att du kan delta vid alla tillfällen.

När: 11 april 2018 18:00 - 23 maj 2018 20:30

Var: ABF Stockholm Sveavägen 41 / Stockholm

Arrangör: Fyra fronter och ABF Stockholm