Fulfest på Konsthall C


Ful ❤️ Konsthall C + Caravana de Madres Centroamericanas

Välkommen till Fulfest för att fira att det snart är premiär för fortsättningen av Europa Europa och för att samla in pengar till bästa Caravana de Madres Centroamericanas!

Tillsammans med vännerna Francine Agbodjalou, George Chamoun, Shahram Khosravi , MyNa Do (Mahyo), Khalid och Quiquiriquí Coyotas görs en helkväll i solidaritet med organisationen Caravana de Madres Centroamericanas 2018 – alla intäkter går till arbetet med att leta efter försvunna barn i Centralamerika!

Pga begränsade platser går det att försäkra sig om en förköpsbiljett Åldersgräns: 18 år

Om Mödrars Manifest / Manifiesto de las Madres: Mödrars Manifest är del två av Fuls arbete med migration och dess förödande konsekvenser. Precis som med Europa Europa vill vi inför ett riksdagsval inte låta politikernas rasistiska och inhumana röster stå oemotsagda. Det är våra liv dom leker med när dom åldersbestämmer, deporterar, tar bort asylrätten, bygger murar, delar upp i nationer och pratar om andrum. Tillsammans med mexikanska transborder-bandet Quiquiriquí Coyotas och musikern Paulina Lasa gör vi en sorgeritual över alla liv vi inte ge utrymme att sörja. Alla familjemedlemmar som försvunnit pga en rasistisk och kapitalistisk migrationspolitik och alla kärlekar vi fortsätter att leta efter. Premiär i Stockholm och europeisk turné augusti 2018. Görs i samarbete med Konsthall C och med stöd från Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Kulturförvaltningen Stockholms Län m. fl

När: 23 mars 2018 20:00 - 24 mars 2018 01:00

Var: Konsthall C Cigarrvägen 14-16 / Stockholm

Arrangör: Konsthall C och med stöd från Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Kulturförvaltningen Stockholms Län m. fl