Godnattsagor för rebelltjejer - sagostund och panelsamtal


Författarna till boken Godnattsagor för rebelltjejer är på besök i Sverige och medverkar i två olika event på Fotografiska i Stockholm. Ett där för barn (från 10 år) och föräldrar, och ett som främst är för vuxna. Välj det alternativ som passar dig bäst! Fritt inträde.

SAGOSTUND FÖR BARN Välkommen att tillsammans med dina barn (från 10 år) delta i en sagostund tillsammans med författarna till Godnattsagor för rebelltjejer. Agnes Walan och Svea Strömberg, båda 12 år, intervjuar författarna Elena Favilli och Francesca Cavallo. Sedan följer godnattsagor ur boken upplästa av skådespelaren Hedda Stiernstedt. Fritt inträde till sagostunden. På grund av begränsat antal platser gäller först till kvarn.

SAGOR SOM BLIR VERKLIGHET - VILKEN ROLL SPELAR REPRESENTATION? Ett kombinerat panelsamtal och sagostund. Samtalet utgår från bokens tema om förebilder och Rättviseförmedlingens arbete med att skapa en bredare representation av röster i offentliga miljöer. Förutom författarna till Godnattsagor för rebelltjejer medverkar bland andra Maria-Pia Cabero från Rättviseförmedlingen. Fritt inträde till panelsamtalet. På grund av begränsat antal platser gäller först till kvarn.

PS. Alla som kommer har möjlighet att köpa signerade exemplar av Godnattsagor för rebelltjejer till specialpris i Fotografiskas butik!

När: 21 mars 2018 18:00 - 21 mars 2018 21:00

Var: Fotografiska Stadsgårdshamnen 22 / Stockholm

Arrangör: Rättviseförmedlingen