OBS! Superviktigt ! - Minna Krook


Familjelördag på stora scen! Var på en hund kan man klappa? Var på en kompis kan man klappa? Vet vuxna allt? Måste man sova ? Varför är det dumt att ljuga? Kan chips vara middag?

Med största allvar delas det ut visdom, tips och funderingar på vad som är bra att få veta om livet när man är barn (och vuxen med för den delen). En dansig och pratig föreställning som med humor och viga kroppar går igenom livets ABC.

Från 4 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.

Minna Krook är tillbaka med en ny föreställning. Många av er känner henne genom Borta!, Ah hallo bebis och Faunan och jag. Minna har gjort föreställningar för barn och unga sedan 1999. Borta! som spelats sedan år 2004 har av danskritiker utnämnts till en klassiker. Minna blandar dans, text, musik och sång för att på ett lågmält och humoristiskt sätt peka på viktiga saker i livet. Tilltalet och kunskapen om barnpubliken är helgjuten.

SCENKONST FÖR HELA FAMILJEN Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus och musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik på Dieselverkstaden.

ALLTID 15:00 - ALLTID 100 KRONOR Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se, ticketmaster.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk. Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

PRESS "Intimt om superviktiga saker. Minna Krook har en enastående förmåga att bygga upp föreställning i omedelbar dialog med publiken som exempelvis nästan unisont ropar ”ja!” på frågan om vuxna vet allt. Framför allt är trions tonfall och utspel så allvarligt uppriktigt och ändå lekfullt att åtminstone premiärpubliken gradvis, mer och mer, muntert deltar i och närmast går upp i föreställningen. Det om något visar på kvalitet." Örjan Abrahamsson DN

När: 17 mars 2018 15:00 - 17 mars 2018 15:45

Var: Dieselverkstaden Marcusplatsen 17 / Nacka, Stockholm

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden och Dieselverkstaden