Grön tillväxt vs nerväxt -After Work med Klimatfronten


Räddar grön energi och elbilar klimatet? Kan vi konsumera oss ur klimatkrisen? Går det att ställa om samhället inom det kapitalistiska systemet? Kan tillväxt vara hållbart? Är ”grön teknik” en lögn? Vad krävs för en riktig omställning? Gott om utrymme finns att fylla på med dina egna frågor.

Max Koch introducerar kvällens tema nerväxt (degrowth) och berättar om degrowth-konferensen i Malmö i augusti och gerillaslöjds-pepp av Eileen Laurie.

En kort introduktion av kvällens tema av Max Koch, författare och forskare vid Lunds universitet, sen diskuteras det i smågrupper. Möjlighet finns att köpa mat, öl och alkoholfria drycker men du behöver inte köpa något för att delta.

När: 15 mars 2018 18:00 - 15 mars 2018 20:00

Var: Grand Öl&Mat Monbijougatan 17 / Malmö

Arrangör: Klimatfronten