Slättens Vårsolanche


Vårsolanchen samlar ett större antal konstnärer i en spännande grupputställning som går av stapeln på Galleri Slätten. De fick in ett stort antal ansökningar från kvinnliga och icke-binära konstnärer från olika hörn och delar av Sverige och världen. De representerade teknikerna sträcker sig från måleri till textil, från skulptur till fotografi. Resultatet av urvalet presenteras i denna magnifika, ståtliga, intensiva och spännande grupputställning.

Ylva-Li Ahlström Jennie Zupan Ida Brockman Hedvig Schroeder Niki Cervin Benedetta Crippa Rio Drop Julia Nygren Paula Duvå Ellen Dynebrink Sigridur Eggertsdottir Ester Eriksson & Linda Spåman Klara Espmark Lotta Grimborg Emma Hasselblad Amanda Hellryd Lisa Horn Beatrice Johansson Claudia Kent Hanna Larsson Yasmina Malmsten Maja Michaelsdotter Eriksson Ida C. Mårdhed Julia Olofsson Bim Jönsson Johanna de Verdier Caroline Wall

Utställningen har gjorts möjlig med stöd från Malmö stad, Swedbank, Folkuniversitetet samt Sparbanksstiftelsen.

När: 3 mars 2018 13:00 - 25 mars 2018 15:00

Var: Galleri Slätten Ahlmansgatan 20A / Malmö

Arrangör: Galleri Slätten