★ Linn Koch-Emmery ★ La Lusid ★ Katthem ★ DJ: Toppar&Dalar ★


Linn Koch-Emmery är aktuell med sin fina EP "Boys". Soundet har beskrivits som en shoegazig mix mellan Courtney Barnett och The Strokes. Senaste tiden har hon varit på turné i Europa med Johnossi och gör nu äntligen ett efterlängtat gig i Stockholm.

La Lusid debuterade 2017 med sin eftertänksamt intelligenta pop på svenska och spelade bl.a. på Popagandas förfest och Bråvallafestivalen. Med poppärlan "Årsta brygga" lär det blir ett legendarisk gig.

KATTHEM är ett Göteborgsbaserat punkband i sann riot grrrl-anda. Musiken är trallvänlig med en salig blandning av humor, allvar, melankoli och ilska. Katthems stökiga poppunk blir ofta ännu stökigare - och ännu bättre - live. En kan aldrig riktigt veta vad som väntar då medlemmarna i bandet byter instrument under spelningens gång. Räkna med att att få se fyra starka frontfigurer spotta ur sig låttexterna som ett slag i publikens ansikte.

Toppar&Dalar är dj-trion som sakta men säkert tar över städernas dansgolv. De har spelat på allt från Popaganda till Bangers'n'mash till Debasers egna indie fridays. Nu är de tillbaka för att se till att dansgolvet hålls fullt av just dans. Till sin hjälp har de favoriter som The Slits, Bikini kill, Säkert!, Blondie och Siouxsie and the Banshees.

Fri entre innan kl 21, därefter 120 kr

När: 2 mars 2018 20:00 - 3 mars 2018 03:00

Var: Debaser Hornstulls Strand 4 / Stockholm

Arrangör: Linn Koch-Emmery, KATTHEM, Toppar & Dalar, La Lusid, Debaser