All min kärlek - fritt efter Nina Hemmingsson


"All min kärlek – fritt efter Nina Hemmingsson" spelas på Hagateatern till 24 mars 2018.

Efter Lena Andersson, Jessica Schiefauer, Hanna Petersson och Liv Strömquist tar sig Teater Tamauer nu an Nina Hemmingsson. Det blir ett feministiskt collage med cabaretkänsla som tar avstamp i böckerna "Jag är din flickvän nu", "Snyggast på festen" och "På a svarar jag hej då" som släpptes så sent som i september förra året.

I sina serier och strippar fångar Nina Hemmingsson några av vår tids absurditeter. Pricksäkert skärskådas det som omger vårt hetsiga dejtande, jakten på den rätta och jakten på lycka, men också det normbrott psykisk ohälsa utgör i en värld där du förväntas älska dig själv.

Tillsammans med ytterligare betraktelser över samtiden, en kompositör och två koreografer blottläggs och bearbetas ensamheten, tvåsamheten, heteronormen, könsmaktsordningen, idealen, förväntningarna - och depressionen.

När: 28 februari 2018 19:00 - 24 mars 2018 21:00

Var: Hagateatern Södra Allégatan 2 A / Göteborg

Arrangör: Teater Tamauer