Flight Mode


Flight Mode

Feminism som lyfter, svävar, glidflyger, tvångsdeporteras, klimatkompenserar, kraschlandar och eftersöks i vida vatten. Feminism som flyger, med feltryckta pass, med kraftiga vingslag och kraftfulla motorer - och feminism som tagit beslutet att aldrig någonsin flyga mer. Kvinnofolkhögskolans skrivarkurs ”Your Silence Will Not Protect You” skriver för scenen och för kursen “Feministiskt fokus: Teater” som sätter texterna på scenen och ger dem kropp och röst. En poetiskt politisk föreställning - om att flyga.

”Your Silence Will Not Protect You” är en kurs i skönlitterärt skrivande och “Feministiskt fokus: Teater” är en teaterkurs. Båda ges vid Kvinnofolkhögskolan i Göteborg och båda fokuserar på samhälle, makt och kollektiv.

Ett samarbete mellan Kvinnofolkhögskolans teater- och skrivarkurs och Blå Stället.

Kl. 19. Stora Scen. OBS! Det är viktigt att komma i tid. DÖRRARNA STÄNGS kl 19 - därefter släpps ingen in. Fri entré.

När: 24 februari 2018 19:00 - 24 februari 2018 21:00

Var: Blå Stället Angereds Torg 13 / Göteborg

Arrangör: Blå Stället och Kvinnofolkhögskolan Göteborg