Diasert med Ester Fox på Ungdomens hus


Ester Fox har med sin välproducerade och träffsäkra elektroniska pop kammat hem P4 Upplands ”Svensktoppen nästa” och cementerat sin roll som Uppsalas pophopp genom släpp som ”Ecstasy”, ”Golden Rush” och ”Queendom”. Ester har synts i Idol på Tv4, hyllats av kritiker och använt pole dancing för att slå tillbaka mot kroppshetsen.

En diasert är en kombinerad dialog och konsert med plats för både musik och fördjupande samtal. Ester kommer bjuda på versioner av sina låtar som vi aldrig hört dem förr och samtala med Ellinor Skagegård om musiken, drivkrafter och drömmar.

Ellinor Skagegård är frilansjournalist, musiker och frekvent skribent i Svenska Dagbladet.

Ungdomens hus, Caféet 21/2 Gottsunda centrum, Kulturpunkten 22/2 Sävja kulturcentrum, Allsalen 1/3

Fri entré Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda med stöd av Uppsala kommun.

När: 21 februari 2018 18:00 - 21 februari 2018 19:00

Var: Ungdomens Hus Svartbäcksg. 32 / Uppsala

Arrangör: Bildamusik Uppsala och Ungdomens Hus