Underbara underliv! med Nina Brochmann & Ellen Støkken Dahl


Möt Nina Brochmann och Ellen Støkken Dahl, succéförfattarna bakom snackisen UNDERBARA UNDERLIV!

Är du säker på att du känner ditt eget underliv? När de norska läkarstudenterna Nina Brochmann och Ellen Støkken Dahl upptäckte att informationen kring kvinnohälsa hade stora brister, startade de bloggen Underlivet som snabbt fick över en miljon besökare. Nu är de på Sverigebesök med bokenUNDERBARA UNDERLIV, som blivit en stor snackis och sålts över hela världen.

Boken kombinerar känd medicinsk kunskap med ny forskning på ett lika klokt som lättillgängligt sätt, och ger dig svar på frågorna som ofta är svåra att ställa. Kvällen modereras av Anders Sjöquist från Forum bokförlag.

Akademibokhandeln Sickla finns på plats och säljer boken till kalaspris. Fri entré men begränsat antal platser, föranmäl.

Arr: Dieselverkstadens bibliotek & Akademibokhandeln Sickla i samarbete med Bokförlaget Forum

När: 13 februari 2018 19:30 - 13 februari 2018 20:30

Var: Dieselverkstadens bibliotek Marcusplatsen 17 / Stockholm

Arrangör: Akademibokhandeln Sickla och Dieselverkstadens bibliotek