Ann-Sofi Söderqvist Jazz Orchestra


Kompositören, arrangören och trumpetaren Ann-Sofi Söderqvist är tillbaka med sitt storband ASJO – Ann-Sofi Söderqvist Jazz Orchestra, som bildades 2010. Det är ett 19-mannaband som framför musik skriven av Ann-Sofi själv. Orkestern har sedan starten gjort bejublade konserter på flera scener runt Sverige, bland annat här på Fasching - men de har också medverkat i flertal TV- och radioprogram.

  • Sällan hör man ett storband som Ann-Sofie Söderqvist Jazz Orchestra numera med en sådan färgrik musikalisk utstrålning. (Orkesterjournalen)

Under konserten på Fasching kommer Ann-Sofi och storbandet att spela musik från skivan Move (som spelades in på Fasching!) samt material från tidigare plattor och helt nyskrivna bitar.

Ann-Sofi Söderqvist - kompositioner, dirigent Lena Swanberg - sång Anders Åstrand - vibrafon/slagverk Amedeo Nicoletti - gitarr Oskar Lindström - piano Pär-Ola Landin - bas Rasmus Svensson-Blixt - trummor Magnus Blom - altsax, flöjt Johan Christoffersson - altsax, flöjt TBA - tenorsax, klarinett Robert Nordmark - tenorsax, klarinett Alberto Pinton - barytonsax, basklarinett Patrik Skogh - trumpet, flygelhorn Karl Olandersson - trumpet, flygelhorn Tomas Florhed - trumpet, flygelhorn Nils Janson - trumpet, flygelhorn Dicken Hedrenius - trombon Karin Hammar - trombon Lisa Bodelius - trombon Magnus Werner - bastrombon/tuba

När: 10 februari 2018 20:00 - 10 februari 2018 23:00

Var: Fasching Kungsgatan 63 / Stockholm

Arrangör: Fasching