Tjejhelg på snö


Program Fredag 2 feb 15.00 Samling och genomgång av vallning samt förberedelser för skidspåret (ombytta) Träningspass skidor och filmning Middag Scandic samt välkomstinfo och genomgång av filmning i gruppen

Lördag 3 feb Träningspass Skidstyrka inomhus explosivstyrka/snabbhet Lunch samt kort teoripass om förberedelser och upplägg/frågestund Träningspass teknik/distansträning samt egen tid till skidåkning Möjligt tillval med fart och snabbhetsträning på skidor Möjlighet till skatekurs med grunderna Fika och mellanmål Yoga Lugnet Middag Scandic Avkoppling och Återhämtningskväll

Söndag 4 feb Frukost Träningspass + distansträning och egen åkning Rörlighet och stretchning. Ca 12.30 Lunch och Avslut Scandic

När: 2 februari 2018 15:00 - 4 februari 2018 13:00

Var: Scandic Lugnet Falun Svärdsjögatan 51 / Falun

Arrangör: Tynell Activity