Rebecka Le Moine ”Biologisk mångfald - vårt mål,planetens räddning”


2017 års ”Miljöhjälte” Rebecka Le Moine är också i topp på Miljöpartiet i Östergötlands riksdagslista. Den 30:e januari kommer hon till vår partilokal för att tala om sitt beundransvärda arbete för biologisk mångfald.

”Arter försvinner från vår planet i skrämmande takt och allt fler hotas av utrotning. Det är stora frågor som kan kännas abstrakta, men som både är livsviktiga och en möjlig lösning för världens stora miljöproblem. Rebecka berättar i sitt föredrag om hoten, målen, planetens möjliga räddning och vad var och en av oss kan göra för att hjälpa till.”

Rebecka sitter också i Gröna studenters riksstyrelse och eventet anordnas tillsammans med Gröna studenter i Linköping/Norrköping.

När: 30 januari 2018 19:00 - 30 januari 2018 21:00

Var: Miljöpartiet De Gröna Linköping Östgötagatan 18B / Linköping

Arrangör: Gröna Studenter Linköping/Norrköping och Miljöpartiet de gröna i Linköping