Manifestationskonsert #visjungerut


I kölvattnet av #metoo-rörelsens genomslag har olika yrkesgrupper, en efter en, lämnat sina vittnesmål under olika hashtags. Under #visjungerut har operasångerskor i Sverige samlats, stöttat varandra och berättat om hundratals trakasserier, övergrepp och våldtäkter - allt inom yrkets ramar.

Under helgen den 27–28 januari kommer konserter under hashtagen #visjungerut hållas över hela landet. I Malmö sker konserten lördagen den 27 januari på Malmö Konstmuseum. Ett flertal sångerskor och pianister verksamma i Skåne medverkar med ny och gammal musik, allt i jämställdhetens och respektens tecken.

Plats: Skovgaardsalen, Malmö Konstmuseum

När: 27 januari 2018 15:00 - 27 januari 2018 16:00

Var: Malmö Konstmuseum Malmöhus slott, Malmöhusvägen 6 / Malmö

Arrangör: Malmö Konstmuseum