Time can't be fixed


Ni är välkomna till ett kurerat performance och videoprogram av Vilda Kvist för Brand & Broar, på Wip:konsthall.

Time can´t be fixed (–Karen Barad) är en fras tagen ur Riikka Tauriainens videoverk Ghosts, Nodes, Webs and Pathways. Brand & Broar låter Tauriainens verk färga programmet. Verket utspelar sig 5 miljoner år framåt i tiden där mänskligheten har upphört att existera även som koncept. Det ger en ny dimension, ett frågande tillbakablickande, av samtiden och dess relationer, brännpunkter och språk som behandlas i de andra konstnärernas verk.

MEDVERKANDE KONSTNÄRER: Riikka Tauriainen (Zürich), Karin Sandberg (Göteborg), Aleksander Johan Andreassen (Oslo), Moa Franzén & Vilda Kvist (Stockholm), Amanda Angelman (Stockholm), Anna Kinbom (Stockholm) Eva Rocco Kenell (Stockholm).

BRAND & BROAR är en organisk sammanslutning i förändring både konstnärligt och rumsligt. Det är en flock som sammanstrålar för att ge konsten plats extrovert och introvert. En del av det extroverta arbetet är att Brand & Broar arrangerar konstsalonger i privata, semiprivata och offentliga sfärer. För att möjliggöra fler och roligare konstvärldar med fler rum för angelägen samtidskonst.

När: 20 januari 2018 15:00 - 20 januari 2018 19:00

Var: Wip:sthlm Årsta Skolgränd 14BD / Stockholm

Arrangör: Vilda Kvist