Loud Grrrl Uppsala uppstartsdag!


"Loud Grrrl är ABF:s eget paraplyprojekt för att inspirera och hjälpa dig som icke-man mellan 13 - 25 år att uppnå dina musikaliska mål! NU HAR VI PREMIÄR I UPPSALA och detta är den första i raden av fler kick off-träffar. (Den 15, 22 och 29 januari samt 5 feb mellan 17 - 19)- Målet med Loud Grrrl är att subventionera gratis replokaler, lära sig spela instrument, screenprinta, skriva låtar, DJ:a, arrangera egna spelningar, festivaler och typ allt annat."

Under denna dag får du möjlighet att prova på: * SCREENPRINT - Printa egen Loud grrrl-logga. * GÖRA PINS * FOTOGRAFERA * LJUDTEKNIK * INSTRUMENTWORKSHOP

Medverkande: Lena Hjärner, Amanda Bodin, Heidi Rasmussen, Andréa Hillgren, Anna-Maria Lundström & Carolina Setubal.

När: 15 januari 2018 17:00 - 15 januari 2018 19:00

Var: Grand Trädgårdsgatan 5 / Uppsala

Arrangör: ABF i Uppsala län