Radikal Julmarknad


Radikal julmarknad på forum med finfin underhållning av göteborgs feministiska kör.

Forum kommer slänga fram årets bästa julklappstips och ha rea på väl utvalda böcker, svartkatt prints och abc gbg kommer dyka upp med fullt av nytryckta tischor och hoodies. Även Rojavakommittéerna kommer att hittas på forum under dagen, med både kläder och böcker till försäljning. göteborgs feministiska kör kommer sjunga sina mest fantastiska jullåtar. De drar igång prick kl13 och kommer sjunga i ca 20min, så se till att komma i god tid så vi slipper spring och störningar under deras uppträdande.

Det kommer finnas pepparkakor, julmust och alkoholfri glögg.

När: 16 december 2017 12:00 - 16 december 2017 16:00

Var: Syndikalistiskt Forum Övre Husargatan 27 / Göteborg

Arrangör: Syndikalistiskt Forum