Nyhetsbyrån avslutning + release av hemsida!


Nyhetsbyrån 3 år omvandlar sig till nytt nätverk!

I 3 år har Nyhetsbyrån varit en kurs för unga vuxna i förorten i journalistik, grafisk formgivning och konst. Vi har undersökt olika former av dokumentärt berättande och försökt utmana och förnya den sensationsartade journalistiken genom mötet med konsten.

De tidigare deltagarna skapar nu ett fristående nätverk av unga skribenter, fotografer, filmare, radioreportrar, aktivister, poeter, organisatörer mm som presenterar sig på en gemensam plattform som firas under kvällen samtidigt som samarbetet mellan Tensta konsthall, StreetGäris, Konstfack och JMK finansierat av Arvsfonden avslutas.

När: 15 december 2017 20:00 - 15 december 2017 22:00

Var: Tensta Konsthall Taxingegränd 10 / Stockholm

Arrangör: Nyhetsbyrån