Linje 17-gäris Drömkväll: ROSH spelar live!


Det feministiska nätverket Linje 17-gäris bjuder in till årets drömkväll på Skarpnäcks Kulturhus!

En plats och fest skapad av och för ungdomar tar plats på Kulturhuset fredag 15/12! Linje 17-gäris har drömt ihop en kväll bestående av precis det de själva önskar: ett tryggt rum fullt av syskonskap, musik, häng och en grym spelning av Stockholms tyngsta rap-artist Rosh!

Kvällen går i drömmens tecken där allt från den öppna scenen (som viks åt tjejer & icke-binära), konstverk och musik handlar om feminism och platstagande. GRATIS och öppet för alla som vill komma och hänga eller lyssna, men med särskilt fokus på ungdomar 13-19.

När: 15 december 2017 19:00 - 15 december 2017 23:00

Var: Skarpnäcks Kulturhus Skarpnäcks Allé 25 / Skarpnäck

Arrangör: Skarpnäcks Kulturhus