Hjälp jordbävningens offer!


HJÄLP OSS BYGGA EN SKOLA I JORDBÄVNINGSDRABBADE IRAN

Söndagen den 12 november skakades västra Iran av en jordbävning med en magnitud på 7,3 i richterskalan vilket resulterade i närmare 600 döda, 10 000 skadade samt byar, skolor och butiker som jämnats med marken. Människor har mist sina anhöriga, barn har mist sina föräldrar och familjer har mist sina hem.

Initial katastrofhjälp fanns på plats redan samma natt för att hjälpa till med förnödenheter som mat, vatten, tält, kläder och filtar. En vecka efter händelsen lämnade hjälporganisationerna området då inga fler överlevande hittades i rasmassorna.

Nu behövs istället hjälp med återuppbyggnad av byarna. Det bästa och mest effektiva sättet att hjälpa till i detta skede är att bidra ekonomiskt.

När: 5 december 2017 16:00 - 30 december 2017 00:00

Var: Sarpol-E Z̄Ahab, Kermānshāh, Iran /

Arrangör: Föreningen Yari‎