Invigning av utställning med högläsning av Bitte Andersson!


StaDemonia Tattoo Stockholm, Queer Konst! Vi är stolta att inviga vår utställningsverksamhet med Bitte Andersson som högläser ur sin "I slutet av regnbågen"! En viktig person för Stockholms queera kulturliv, vi kan inte vara lyckligare, kom och fira med oss!

Välkommen på högläsning ur Bitte Anderssons aktuella serieromanen I slutet av regnbågen! Dessutom boksignering, utställning och mingel!

Bitte Andersson är serietecknare, filmregissör och före detta bokhandlare, född 1981 och uppvuxen i Stjärnhov. I slutet av regnbågen är hennes debutroman. Hon har tidigare regisserad den lesbiska actionkomedimusikalen Dyke Hard och startat den feministiska bokhandeln Hallongrottan i Hornstull.

När: Nov. 17, 2017, 6 p.m. - Nov. 17, 2017, 9 p.m.

Var: Celsiusgatan 2 / Stockholm

Arrangör: StaDemonia Tattoo Stockholm