Feministisk Höstmarknad 2017


För andra året i rad arrangerar Leopard förlag det hyllade konceptet Feministisk Höstmarknad.

Feministisk Höstmarknad är precis som det låter en marknad där syftet är att ge oetablerade kreatörskvinnor en plats att sälja sina verk och samtidigt nätverka. Det som kännetecknar Feministisk Höstmarknad är att alla utställare identifierar sig som kvinnor eller säljer varor med feministiska budskap, samt är feminister.

I år har vi bytt lokal till Folkkungagatan 44 som rymmer fler besökare och utställare. Över 50 utställare kommer att sälja bl.a. posters, handgjorda kläder, keramik, ekologiska barnkläder, smycken och vintagefynd. Du kommer även att hitta böcker från Leopard förlag till specialpris.

När: Oct. 29, 2017, 11 a.m. - Oct. 29, 2017, 5 p.m.

Var: Folkungagatan 44 / Stockholm

Arrangör: Leopard förlag