Kurs med Lottakåren


"frågan är inte om utan när det händer" Är du förberedd ifall det oväntade händer? 'Sköt dig själv' är en utbildning där målet är att du ska kunna klara att ta hand om dig själv och din familjs grundläggande behov, när krisen i samhället väl är ett faktum. Med enkla medel kan du klara dig riktigt bra, riktigt länge.

Erbjudande om denna utbildning görs i samarbete med Svenska lottakåren.

När: 14 oktober Plats: kansliet i Gamla stan, gatuadress Stora Nygatan 4 Start: kl 9 med kaffe/te smörgås och slut kl 15. Kostnad: ingen och vi bjuder på lunch

"Under utbildningen får du bland annat tips om hur du kan förbereda dig på oväntade händelser såsom elavbrott, översvämning och extrema väderförhållanden. Du får även information om kommunens ansvar för samhällets krisberedskap och hur du kan bidra till att skapa en tryggare kommun där du bor. Med dig hem får du en samlad information med saker du bör tänka på innan det händer och under tiden krisen pågår. Kan du ta hand om dig själv kan du också hjälpa andra."

Vem kan delta? Alla är välkomna, både kvinnor och män. 18 år. Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte vara medlem i Svenska Lottakåren.

När: Oct. 14, 2017, 9 a.m. - Oct. 14, 2017, 3 p.m.

Var: Stora nygatan 4 / Stockholm

Arrangör: Klöverdam