Artist Rehab - kurs för kvinnor


ARTIST REHAB är en workshop för dig som vill fördjupa kontakten till ditt musikaliska skapande i en avväpnande miljö genom andning, röst, självreflektion och gemenskap.

Kursen riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna och den ordnas på Tegelscenen i Stockholm i samarbete med projektet TegelJazz.

Under kursen får du tid, utrymme och verktyg för att fördjupa din kontakt med ditt musikaliska skapande. ARTIST REHAB bygger på att hjälpa dig återta delar av dig själv som legat i skymundan, återknyta till din lust att skapa och musicera och förnya ditt sätt att leva ut dina musikaliska lustar och ambitioner.

Kursen leds av Camilla Hellberg som är professionell skådespelare och röstlärare, andningspedagog samt singer/songwriter. Hon fungerar också sedan 10 år som mentor i hantering av intuition och intimitet. Camilla erbjuder konkreta verktyg för icke-linjära processer för grupper och individer. Hon är magister i skådespelarkonst och Associate Teacher of Fitzmaurice Voicework. www.camillahellberg.com

ARTIST REHAB skapades ursprungligen ur kursen Actress Rehab som rikatde sig till kvinnliga skådespelare som kände sig kvävda, hämmade och frustrerade över att verka i en värld förorenad av patriarkala strukturer och traditioner.

ARTIST REHAB är ett sätt möta verkligheten vi lever i som skapande icke-män, genom att ta tillbaka vår tro på oss själva och på det vi vill dela med och förmedla till världen.

Kursen erbjuds i samarbete med projektet TegelJazz med understöd av Musikverket.

PLATS

Tegelscenen

Söndagsvägen 9H

Hökarängen, Stockholm

T-bana: Hökarängen

Busshållplats: Söndagsvägen

TID

Den 8 oktober 2017

Klockan 12-18 (lunch 1h)

DELTAGARAVGIFT

200 kronor

När: 8 oktober 2017 12:00 - 8 oktober 2017 18:00

Var: Tegelscenen, Söndagsvägen 9H, Hökarängen / Stockholm

Arrangör: Camilla Hellberg och Susana Municio