Kulturell afton och stödkonsert "Amor por México 2017"


Mandragora samt Kafé Utopia bjuder hjärtligt in allmänheten till “Kärlek för Mexiko” konserten den 1sta oktober!

På grund av de senaste jordbävningarna i Mexiko, så behövs det idag mer än någonsin, att den latinamerikanska befolkningen som befinner sig utomlands visar systerskap och solidaritet för den människor som drabbats av dessa hemska händelser.

Solidaritetshuset tillsammans med Kafé Utopia, Mandragora, musiker, konstnärer, volontärer, m.fl. kommer att anordna denna konsert till förmån av de skador som uppstått av jordbävningen i främst delstaterna: Oaxaca, Chiapas, Puebla samt Mexico City.

De pengar som samlas in kommer att skänkas till räddningstjänsten Los Topos de Tlatelolco.

När: Oct. 1, 2017, 6 p.m. - Oct. 1, 2017, 10 p.m.

Var: Solidaritetshuset i Stockholm, Tegelviksgatan 40 / Stockholm

Arrangör: Mandragora, Kafé Utopia