Vänsterdagarna i Malmö 2017


Den 30 sep -1 okt 2017 arrangeras Vänsterdagarna. Det är den största vänsterpartiträffen under året och över 1000 personer väntas delta. Precis som för två år sedan hålls Vänsterdagarna i Malmö och målsättningen är att ordna en ännu bättre träff än förra gången.

Vänsterdagarnas program är späckat med massor av program­punkter som innehåller något för de flesta. För kommun- och landstingspolitiker är det en chans till kunskaps- och erfarenhets­utbyte, för organisatörer och kampanjaktivister kommer det att finns mycket att lära. Alla partimedlemmar är välkomna och har en plats på Vänsterdagarna.

Det låter toppen, hur går jag vidare?

Börja med att diskutera i din grupp-, förenings- eller ­distriktsstyrelse om vilka förutsättningar ni har att skicka ­parlamentariker och föreningsaktiva till Vänsterdagarna. ­Konferensavgiften är 1390 kr.

När är Vänsterdagarna?

Vänsterdagarna äger rum den 30/9 – 1/10 2017. Fredagen den 29/9 blir det nätverksträffar och kulturkväll för alla som kommer redan på fredag. Du anmäler dig till den nätverksträff du vill delta på.

Var är Vänsterdagarna?

Vänsterdagarna äger rum i Malmö för tredje gången i rad!

Vad kostar det att vara med på Vänsterdagarna?

Priset för att delta i konferensen inkl kulturkvällen och nätverksfredagen är 1390 SEK. En festbiljett till den stora Vänsterfesten “Oh what a circus!” på lördagskvällen kostar 100 SEK och bokas vid anmälan.

Boende och resa

Då det är flera stora arrangemang i staden samtidigt är det viktigt att du bokar ditt boende och resa i god tid. Boende bokas vid anmälan till Vänsterdagarna.

När: 30 september 2017 11:00 - 1 oktober 2017 14:00

Var: / Malmö

Arrangör: Vänsterpartiet