Supersnippan presenterar: GIRLS TRIP


Supersnippan och Bio Rio presenterar: GIRLS TRIP

♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♥ ♥ ♥ ♥ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀

Äntligen har filmen GIRLS TRIP premiär i Sverige!

Den amerikanska succékomedin handlar om fyra barndomsvänner som reser till New Orleans för den årliga Essence-festivalen. Väl där återupptäcker de systerskapet och sina vildare sidor. På festivalen erbjuds det nog mycket dans, dryck, stök och romans för att få hela stan att rodna.

Kom tidigt, beställ något i bistron eller i baren och kom i stämning inför premiärstart kl 21.00!

Biljettsläpp 11/9<<<

Den stjärnspäckade skådespelarensemblen leds av Regina Hall som Ryan - en framgångsrik författare med äktenskapsproblem. I övriga roller ser vi Tiffany Haddish som den lojala Diana, Jada Pinkett Smith som Lisa - en konservativ sjuksyster i behov av en barnfri helg, samt Queen Latifah som skvallerbloggaren Sasha.

Regi: Malcolm D. Lee | Skådespelare: Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith | Språk: Engelska (svensk text) | Åldersgräns: 11 år | Längd: 2 tim 2 min | Biljetter: 120 kr (100 kr student/pensionär)

Kvällens Dj presenteras inom kort!

Tillgänglighet:

Rios Bistro är handikappanpassad men trappan ner till biosalongen saknar ramp för rullstolar. Biosalongen har däremot platser för både rullstolar och behjälplig personal finns på plats! Hörslinga finns.

När: Sept. 29, 2017, 9 p.m. - Sept. 30, 2017, midnight

Var: Bio Rio, Hornstulls Strand 3 / Stockholm

Arrangör: Supersnippan och Bio Rio