Boksläpp för Tonårstjejens Dagbok


ÄNTLIGEN är boken Tonårstjejens Dagbok klar! Vi är stolta, glada och pirriga över vad ni kommer tycka om den. Vi vill verkligen fira detta mer er och bjuder därför upp till Bokfest.

Under denna kväll kommer vi att bjuda på en Öppen Scen där ni läser ur dera dagböcker. Eftersom Tonårtjejens Dagbok numera är ett arkiv av dagbokssidor författade av tjejer ålder 13- 19 år i Sverige kommer insamlingen fortsätta pågå. Så vill du läsa eller donera din sida till arkivet? Vi kommer att ha en skanner på plats.

Det vore underbart om många läste, anmäl er till oss daniela.auerbach@gmail.com eller lovisa.henoch@gmail.com.

"Om era texter är med i Dagboken kan ni läsa direkt ur den då den självklart finns på plats. Det kommer även finnas möjlighet att köpa boken under kvällen. Den kommer kosta 120 kr.

Vi är på grymma Cyklopen och där är åldersgräns eftersom det serveras alkohol i baren, men för vår yngre publik hoppas vi på att kunna arrangera en liknanade fest inom kort på ett lämligt ställe! Ölen kommer kosta 25 pix och det är Cash is Queen som gäller!

Vi kommer bjuda på nått att dricka därför är det super om ni attentar här så vi kan beräkna hur mycket som ska köpas in! Det kommer finnas nån enklare mat finns att köpa för den hungriga!"

När: Sept. 6, 2017, 4 p.m. - Sept. 6, 2017, 9:30 p.m.

Var: Cyklopen, Magelungsvägen 170, Högdalen / Stockholm

Arrangör: Tonårstjejens dagbok och Cyklopen