LYDIA LUNCH : Neutral : Hanna Chawki :


Tillsammans med den outröttliga Jazz Är Farligt presenterar vi oroväckande glatt en sensommarfest med tre alldeles ljuvliga små fåglar:

LYDIA LUNCH * NEUTRAL * HANNA CHAWKI

Vi fortsätter att försöka göra Växjö lite roligare.

Senast hade vi The Space Lady på besök och att det var uppskattat av folket är en underdrift. Nu har turen kommit till 2 september och vi behöver ett ordentligt skönt avslut på sommaren för att palla med höst och vinter. Därför skickar vi upp den stora ballongen i skyn och bjuder in 3 eminenta musikaliska genier. Vi hoppas på fin uppslutning med nyfikna öron!

LYDIA LUNCH (us)

Lydia Lunch är en amerikansk sångerska, poet, författare och skådespelerska. Som en del av det sena 70-talets No Wave-scen bröt hon ny mark.

Lydia Lunch kallar själv sina ord för virus, som infekterar. Om folk förstår vad hon pratar om eller inte är inget som bekymrar henne. Hon bröt ny mark med det inflytelserika bandet Teenage Jesus and the Jerks och allt sedan dess har Lydia Lunch fortsatt utmana med en mängd olika uttryckssätt, bl a i samarbete med musiker som Brian Eno, Sonic Youth, Omar Rodriguez Lopez och Nick Cave. Till kvällen i ära läser hon poesi som både skyddar oss från och samtidigt får demoner att dansa långt inom oss.

NEUTRAL (gbg)

Dan & Sofie är Neutral. Som någon sa: "Neutral skapar mörker som gör gott". Med elektronik, gitarr, röst skapar de musik som i en källare men som måste upp i ljuset. Till dej.

HANNA CHAWKI (gbg)

Hanna Chawki uppvuxen i Landala och Linnestan, tillsammans med sin blonda mor och far från Syrien Debuterade som poet på GBG Poetry Festival i Malga Kubiaks regi 1986. Sjöng och skrev låtar för POLLY MAGOO PEEPSHOW 1989-1998. Sedan år 2000 har hon haft bandet SURREAL LOVERS som varit delaktiga på konstutställningar och märkliga Tv-program som tex CAFÉ SUCCÉ som Hanna Chawki även producerade Har även bandet A LADY´s TRIAL. Har även gjort filmmusik och skådespelat i konstiga filmer.

PRIS: 200 skr som ni kan swisha till Jessika G Hartikainen 0706873168

120 biljetter så först till den berömda kvarnen!

Det kommer att finnas en bar att köpa alkoholaktiga drycker i till förmånliga priser.

Mer information kommer efterhand...

När: 2 september 2017 18:00 - 3 september 2017 00:00

Var: Slånbäret / Växjö

Arrangör: Jazz är farligt / Slånbäret