Apelrydsseminariet Hälsa & Jämställdhet 2017


Fredrika Bremer Förbundets årliga Apelrydsseminarium har i år tema hälsa och jämställdhet. Under två dagar anordnas seminarium, panelsamtal och föreläsningar med fokus på bland annat ojämställd medicinsk forskning, maskulinitetsnormer, kvinnors ökande sjuktal samt kroppsideal och kroppsaktivism.

Vid årets seminarium deltar bland andra Jan Eliasson, f.d. vice generalsekreterare för FN, Amelia Adamo, mångårig tidningsmakare och opinionsbildare, Barbro Westerholm (L) läkare och riksdagsledamot, Alexandra Charles von Hofsten ordf. 1,6 och 2,6 miljonerklubben, Suad Ali, utsedd till årets supertalang 2016 av Veckans Affärer, Birgitta Ohlsson (L), författare och riksdagsledamot, Inti Chavez Perez, författare och sexualupplysare, Kristina Sandberg, författare, och Sara Haraldsson, grundare av Maktsalongen.

Förutom intressanta panelsamtal och inspirerande föredrag bjuds deltagarna på middag, underhållning och morgonyoga med Blossom Tainton.

Apelrydsseminariet kostar 1600 kronor för icke-medlemmar och 1300 kronor för medlemmar. Övernattning och samtliga måltider är inkluderat i priset. Anmälan görs via nedanstående länk senast den 31 juli. Ange gärna specialkost och önskan om rumskamrat med namn i meddelandefältet.

Mer info, anmälan och fullständigt program finner du i infolänken nedan.

Varmt välkomna! #apelryd2017

När: Aug. 11, 2017, 9 a.m. - Aug. 12, 2017, noon

Var: Apelrydsskolan, Kattviksvägen 207 / Båstad

Arrangör: Fredrika Bremer Förbundet