Ormteatern ger: Katitzi


I sommar sätter Ormteatern upp vår alldeles egna Katitzi. Manuset är skrivet utav Jack Dahlby och utgår från Katarina Taikons Katitzi-böcker

”Katitzi växte upp i Sverige för inte alltför länge sedan och var som vilket annat barn som helst. Hon bråkade med sina syskon och lekte med sin hund, hon var snäll ibland och dum ibland precis som alla andra. Men trots att hon var som vem som helst så fick hon inte gå i skolan, inte bo i hus eller ens stanna särskilt länge på samma plats utan att bli bortkörd – bara för att hon var rom."

Föreställningen ges: 27, 28, 29 juni kl 19 och 1 juli kl 15

Regi Malin B Erikson

Regiassistent Jack Dahlby

Ljud & film Christer Blum

Kostym Madeleine Eriksson

Ljus Adam Blomberg

Scenografibygge Stefan Karmedahl

Rekvisita Louise Edberg

Producent Norea Weitz

"Det är enkelt att ta sig till Ormteatern och Teaterladan, oavsett om du kommer med tåg, buss eller bil.

Pendeltåg: Ta pendeltåget mot Västerhaninge eller Nynäshamn och kliv av vid Handens station. Gå plattformen söderut (i tågets färdriktning om du kommer ifrån Stockholm) och ta höger i gångbron. Du ser Teaterladan från gångbron.

Buss: Det går många bussar till Handenterminalen, där du kliver av. Ta sikte på Kommunhuset och Najaden, men fortsätt förbi dessa tills du ser skyltning mot pendeltågsstationen och Rudans friluftsområdet. Följ denna, och gå gångbron rakt fram."

När: 27 juni 2017 17:00 - 1 juli 2017 15:00

Var: Ormteatern, Handen / Stockholm

Arrangör: Ormteatern