Feministiskt självförsvar med Haninge tjejjour


Haninge tjejjour arrangerar tillsammans med Ungkulturhuset Porten i Jordbro en kväll med feministiskt självförsvar för de som identifierar sig som tjejer!

Program:

Kl. 17.00

Dörrarna öppnas och vi bjuder på fika!

Kl. 18.00-20.00

SJÄLVFÖRSVAR!

Kl. 21.00

Porten stänger.

Och allt är självklart gratis!

Ett tips är att ha oömma kläder på sig eftersom självförsvaret är fysiskt ansträngde.

Avisera gärna om du har tänkt komma genom eventet länkat nedan. Det vill säga klicka i ”kommer” eller något av de andra alternativen om de passar dig bättre! Tack ♥

Arrangörerna:

Haninge tjejjour:

Haninge tjejjours verksamhet består av en chatt, dit alla som identifierar sig som tjejer är välkomna att höra av sig. Självklart kan du som hör av dig välja att vara anonym i chatten, och alla som arbetar för jouren har avlagt ett tystnadslöfte.

Haninge tjejjour är en del av Haninge kvinnojour. Haninge kvinnojour är ett föredöme med kraft, den trygga platsen för kvinnor och barn, vars värdeord är: gemenskap, glädje, kompetens och engagemang.

Porten - Ungkulturhuset:

Porten är stället för dig mellan 16 och 25 år som vill förverkliga en idé eller vill fördjupa dig i ditt intresse. Här kan du skapa konst i vår ateljé, skapa musik i vår musikstudio, dansa, skapa en egen film, arrangera egna spelningar på scen och mycket annat du kan komma på.

Vägbeskrivning:

Pendeltåg till Jordbro Station därefter är det gångavstånd till Portens lokaler i Jordbro- kultur och föreningshus. Ingång på baksidan.

När: 30 maj 2017 15:00 - 30 maj 2017 19:00

Var: Jordbro- kultur och föreningshus / Stockholm

Arrangör: Porten - Ungkulturhuset i Haninge och Haninge tjejjour