Workshop inför 8 mars i Bagis


BAGIS FIRAR 8 MARS

Bagarmossen Folkets Hus bjuder in alla som bor i och runt Bagis att bidra till en självorganiserad aktivitetskväll på internationella kvinnodagen 8 mars där vi uppmärksammar kampen för ett jämställt och jämlikt samhälle – igår, idag och imorgon. Vi vill samlas för att utbyta kunskap och idéer, få inspiration och kraft, hitta sätt att engagera oss tillsammans, umgås och ha kul. För vi behöver varandra!

KOM MED FÖRSLAG PÅ AKTIVITETER

Kanske vill du hålla tal, hålla i en läsecirkel eller diskussion, bjuda in en inspirerande föreläsare, visa en film, presentera din förenings arbete för jämställdhet å jämlikhet, äta tillsammans, köra poetry slam, eller sjunga en låt?

VÄLKOMMEN PÅ ÖPPEN PLANERINGS-WORKSHOP

För att utforma och planera 8 marsfirandet bjuder vi in till en öppen workshop den 26 feb kl 13-17, där vi tillsammans bestämmer hur allt kan samordnas. Vi har fixat en workshop-ledare som hjälper oss att styra upp allt. Så ta med dig dina bästa idéer, dina vänner och kom!

FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR EVENEMANG

Vi kan använda oss av husets stora foajé, lilla salen, och pentryt. Aktiviteterna får inte vara alltför högljudda, eftersom vi då kan få problem med grannarna. De(n) som föreslår en aktivitet ansvarar för att den genomförs, för ev teknik och material, och behöver medverka på workshopen 26 feb för att allt ska kunna samordnas av alla deltagare tillsammans.

FRÅGOR?

Kontakta Sara Hedberg i Bagarmossen Folkets Hus styrelse: sara.hedberg@stockholm.se // 073 951 69 77

När: 26 februari 2017 12:00 - 26 februari 2017 16:00

Var: Lillåvägen 44, Bagarmossen / Stockholm

Arrangör: Bagarmossens Folkets Hus