Inspirationsmöte för Feministisk festival 2017!


Välkommen att ta steget in från januarikylan till den värmande feministiska gemenskapen! Nu startar arbetet med Feministisk festival 2017 - en festival där Malmös feministiska och antirasistiska rörelser möts.

Arrangörsgruppen har lagt grunden för festivalen, nu är det tid att fylla den med innehåll! Träffen är för alla som vill engagera sig i festivalen, komma med idéer och tillsammans förverkliga visioner. Du får vara med från start och forma årets festival. Du behöver inte ha några förkunskaper eller varit engagerad tidigare. Vi utarbetar visionerna för festivalen och bildar mindre planeringsgrupper efter engagemang och intresse, som kan arbeta med bl.a. kultur, kommunikation osv.

Ingen kan göra allt, men alla kan äta gratis fika och drömma om norra Europas största feministiska gratisfestival 2017!

Välkommen!

När: Jan. 18, 2017, 5:30 p.m. - Feb. 18, 2017, 8 p.m.

Var: Stadsarkivet, Friisgatan 19 c / Malmö

Arrangör: Feministisk festival i Malmö