Tjejjouren 10års Jubileum på Arbis - Dag som natt


Tjejjouren i Norrköping fyller fantastiska 10 år!! Det vill vi FIRA med DIG med en hel dag/kväll av inspiration och nöje.

Lördagen den 10 december äntrar vi Arbis magiska lokaler för detta firande med både en MÄSSA på dagen och Nattklubb på kvällen!

På dagen mellan 12-17 fylls Arbis olika aktörer, inspiratörer, föreläsare, konstnärer, artister och självklart ER!

MÄSSAN är till för er i alla åldrar som vill fira med oss och lära sig mer om oss på Tjejjouren. Alla är givetvis välkomna men dagen till ära kommer alla tjejer/kvinnor in gratis! Sen är summan symbolisk men börjar på 20:- (vi har swish) Alla dollars vi får in under dagen och kvällen går till Tjejjourens verksamheter men främst lokalhyra och uppskattar alla donationer, stora som små :)

Alla olika utställare som kommer finnas på plats är där för att visa vilka dom är och att dom stöttar oss på Tjejjouren i Norrköping!

Vi kommer bl.a ha ett öppet forum på balkongen där vi kommer prata om frågor som ligger oss varmt om hjärtat med olika föreläsare. Tillsammans med er hoppas vi på att hitta svaren på frågor och förhoppningsvis bilda opinion.

Det kommer även finnas chansen att prova på at DJ:a tillsammans med tjejerna SUSANNA & SOPHIA från SHARKS i Arbis finfina Bistro. Streetdans med LEGACY FAMILY (flash mob) kommer även läras ut under dagens gång och mycket mer.

En ASCOOL Pop-Up Store kommer finnas på plats med massa fina kläder och skor till superfina priser och att få chansen att måla/tuscha med några av Norrköping’s duktigaste målare och konstnärer - GIRLS.

På dagen kommer vi även ha besök av REBECCA & FIONA som kommer sprida kärlek och mingla med er. Så har ni frågor har ni nu chansen att fråga, va inte blyga! Vi är extremt glada att dom tittar förbi!

Vi kommer ha fantastiska MOA SELEVIK som guidar oss genom hela dagen som konferencier så ingen kommer missa något :D

På kvällen fylls Arbis Salonger och Bistro med skönsång eller liknande av bl.a:

SALONGEN:

Namasenda & Mats Norman

SHARKS

Lilla Lovis

EXON BANKS

Chicas Locas

BOXBOX.SE presenter BISTRON:

Tony Senghore + Summer to Spring

Klubb Kahlo

Chicas Locas

Alla kommer uppträda live eller dj:a, och detta kommer bli helt magiskt!!! Mer roliga saker kommer dyka upp och vi kommer fylla på med fler aktörer ju närmare vi kommer lördagen! Så stay tuned!

// 12-17 //

Fri entré för tjejer/kvinnor och alla som känner sig som det.

Annars 20:- eller valfri summa (det finns swish, kort eller kontanter)

Bistron kommer finnas öppen för mat och dryck under dagen och Kaffe & Te (go fika) kommer givetvis finnas på plats!

// 22-03 //

På kvällen måste man ha fyllt 18 år Entré: 100:- förköp (Biletto.se) 120:- i dörren eller valfri summa :)

När: 10 december 2016 11:00 - 11 december 2016 02:00

Var: Arbis Bar & Salonger, Bredgatan 54 / Norrköping

Arrangör: Arbis Bar & Salonger och Tjejjouren Norrköping