Crime City Rollers presenterar: ACAB aka den stora kattfesten! DJ:s, danceoke, lolcats, crazy cat ladies!


A.C.A.B. - ALL CATS ARE BEAUTIFUL!

Det här är klubben för alla som fått en tår i ögat (eller en hel flod) av den smärtsamma insikten att en inte kan krama "every cat". Som nån gång fastnat i en enda lång scrollbonanza på Youtube/tumblr i jakten på gulliga gifs och videor. Det här är kalaset för oss som bär epitetet crazy cat lady med höjt huvud. Festen för alla som får klös i hjärtat bara av att tänka på katter.

Crime City Rollers är Malmös älskade roller derby-queens och queers, och nu vill vi fira våra fyrbenta kompisar med hela Malmö på Moriskan!

Vi bjuder in våra favoritdjs, bästa danceokesuperstars och fixar överraskningar - ni coola katter tar på dansskorna och/eller maskeradoutfiten.

DJ:s To be announced.

MASKERAD

Grumpy cat, lolcats, Sassy från den otroliga vandringen eller Mästerkatten i (Dr Martens-)stövlar. Den kattfit som får oss att spinna mest får pris och evig ära.

GÅ PÅ KLÖSIG SALONG

Stylingexperterna i vår egen beauty parlour GÅ PÅ SALONG har vässat klorna för att ge dig glitter, fabulösa naglar och ett och annat morrhår.

DANCEOKE med DARE TO SPIN(N)

Crime City Rollers egna dansgudar Dare to spin gjorde senast succé på Beyoncé-festen. Nu är de tillbaka för att ge er twerk, twist och ass-shaking som kommer få er lyckliga och svettiga. Mjau!

  • ÖVERRASKNINGAR

ENTRÉ: Gratis innan 23. Innan kl 24: 80 kronor. Därefter 120 kronor.

ÅLDER: 20 år.

TILLGÄNGLIGHET: Markplan är tillgängligt och det finns rullstolsanpassad toalett. På källarplan finns garderob, som alltså inte är tillgänglig.

När: 12 november 2016 22:00 - 13 november 2016 02:00

Var: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2 / Malmö

Arrangör: Malmö Roller Derby - Crime City Rollers