SUY med Annika Lantz! Högläsning, spoken word & standup!


Vi presenterar stolt följande awesome lineup:

ANNIKA LANTZ

Radioprofil, författare och komiskt geni som läser ur sin sprillans nya bok: "Vad ska en flicka göra?" Det är en djupt humoristisk och allvarlig bok om att konsten att inse att man inte längre är ung och lovande, om livet i största allmänhet och om konsten att vara riktigt rädd. Men även en bok om att få en cancerdiagnos och att överleva den.

HANNES PETTERSSON

Ny humortalang som setts i youtube-serien The Next Big Humorstjärna. Är också medicinsk sekreterare, transaktivist, värmlänning och boende i Staffanstorp. När han inte kör standup på fritiden tecknar han och skriver på en queer fantasy roman.

GERDA BYLUND

Med och driver Gävles prisbelönta standupförening GASTA. Startade med standup vid 47 års ålder och har sen dess uppträtt på klubbar, teatrar, en båt, på en hel del lastpallar runt om i hela landet, ungdomsgårdar, pensionärsträffar, för Gävles samtliga förskolelärare och för Taxklubben i Sandviken. Hennes klipp om hur hon tröttnat på att snubbar alltid ska bestämma hur kvinnor ska få se ut blev en viral succé och har setts över 1,2 miljoner gånger.

NIKLAS MESAROS

Debuterade 2009 och har sedan dess hänfört publik över hela världen med sin poesi. Som dubbel svensk poetry slam-mästare (2010, 2012) har han turnerat runt USA och Europa. Regisserar återigen Dramatens spoken word-föreställning i december (19-20 december) och skriver på sin debutroman Sjöhästar, som förväntas ges ut våren 2017. Förutom att uppträda med sin poesi föreläser han på skolor om spoken word, är personlig assistent, kattälskare, kock och koffeinist.

DJ LEBB ZEPPELIN (Girls Gone Wolf)

Klubbvärdar såklart:

SHANTHI RYDWALL MENON & PERNILLA HAMMARGREN.

Insläpp kl. 19.00.

När: 8 november 2016 18:30 - 8 november 2016 20:30

Var: Södra Teatern, Mosebacke Torg 1-3 / Stockholm

Arrangör: Stand Up Yours