Nätverket 50/50 - för en musikscen i balans firar 10 år!


Nu är det jubileumsfest på gång ! ! ! För tio år sedan startade Projekt 50/50 för en musikscen i balans. Tre år senare övergick projektet till det ideella Nätverket 50/50, som sedan dess fortsatt att höja rösterna för en jämställd musikscen - DÄR EN MUSIKER ÄR EN MUSIKER. Detta vill vi fira med er!

VART, NÄR OCH HUR?

Den 30 september ställer alltså nätverket till med en hejdundrande festlig jubileumsfest i Göteborg, där Stadsmuseets foajé intas med pompa och ståt! Varmt välkomna att ta del av ett fullspäckat program med artister och musik, seminarier och panelsamtal, glitter och glam, quiz och presentationer! Passa på att gå på en musikworkshop, spela en ton eller två i den mobila replokalsboxen, eller varför inte skapa din egna pins vid vår pinstillverkningsstation! Njut av en uppfriskande alkoholfri fruktdrink i vår färgsprakande fruktbar. Festligt och GRATIS, inget att tveka på - kom och fira med oss!

Jubileumsprogrammet startar efter lunch och håller på fram till kvällen - missa inte allt som äger rum! Håll utkik efter ett detaljerat programschema lite längre fram i sensommaren.

LIVEAKTER PÅ SCEN:

Kim Westin, Poppets + TBA

DJ-akter under dagen: Yoko DJ:s

PRAKTISK INFO:

Datum: 30 september

Entré: GRATIS INTRÄDE

Tid: programpunkter mellan kl. 13-19.30

Plats: Stadsmuseets foajé

Adress: Göteborgs Stadsmuseum, Norra Hamngatan 12

Info om lokalerna: Alla utställningar i museet kan nås med hiss. Högre trösklar har ramper, några lägre trösklar saknar detta. I entrén finns en tillgänglig toalett samt en rullstol till utlåning. Under dagen kommer ljudnivån att vara hög stundtals i och med livemusik och uppspelad musik. Stadsmuseets hemsida: http://goteborgsstadsmuseum.se/

OM NÄTVERKET 50/50:

Nätverket 50/50 består idag av 11 ideella organisationer som tillsammans arbetar med opinionsbildning, erfarenhetsutbyte och kunskapsutveckling. Medlemmar: ABF, Bilda, Jämställd Festival, Kulturens, Kultur Ungdom, Make Equal, NVB, Sensus, Simba, Studiefrämjandet och Studieförbundet Vuxenskolan.

När: 30 september 2016 11:00 - 30 september 2016 17:30

Var: Göteborgs stadsmuseum, Norra Hamngatan 12 / Göteborg

Arrangör: Nätverket 50/50