Grund! Hanna Järver


Fredag 30.9 kl 20 / Hanna Järver

Med sina sinnrika minimalistiska elektroniska arrangemang, svenskspråkiga texter och sin rena röst är den Stockholmsbaserade Hanna Järver en sällsynt varelse i det svenska musikhavet. I samband med att hon släppte singeln Ingenting Skrivet utsåg SR-P3 henne till ett av 2015 års stora pophopp. Musiken är vacker, bräcklig och naken, men ändå stark, säker och egen.

Gå på Grund! Under fyra fredagskvällar 2016 kan du njuta av god mat & dryck, inspirerande konst och underbar livemusik. Konserterna startar kl 20, innan dess erbjuds en visning av Nordiska Akvarellmuseets aktuella utställningar. Vill du äta gott innan konserten? Boka då bord på Vatten Restaurang & Kafé, info på restaurangvatten.com. Och du, ta med badkläder! Vi ses!

PRIS & BOKNING

Konsertbiljett 200 kr

Konsert+buss 300 kr

Info om bokning på akvarellmuseet.org.

BUSS

Avgång Göteborg, Stora Teatern kl 17.00.

Ankomst Nordiska Akvarellmuseet kl 18.00.

Avgång Nordiska Akvarellmuseet kl 23.00.

Ankomst Göteborg, Stora Teatern kl 24.00.

Grund! är ett helt nytt konsertkoncept, producerat av Tjörns kommun (Årets kulturkommun 2015), Vatten Restaurang & Kafé och Nordiska Akvarellmuseet. Idén är att erbjuda musik inom ett brett spektrum med spännande artister i en intim miljö till ett rimligt pris. Vi tror på spännande möten mellan artisten, lyssnaren och den omgivande naturen, där flashiga scenshower inte står i vägen för musikens budskap. Vi tror att det är en bra "grund" att stå på.

När: 30 september 2016 18:00 - 30 september 2016 20:00

Var: Södra hamnen 6 / Skärhamn

Arrangör: Nordiska Akvarellmuseet