UNDER [är jag] BAR - Urpremiär på Kulturens hus Luleå


Mia Westin och Charlotte Lindmark i en helt ny och blottande teaterföreställning!

Fredag 16 september 19.00 [PREMIÄRFEST!]

(Lägg till mingelbuffé med snittar!)

Spelas även:

Lördag 17 september 19.00

Måndag 19 september 12.00 [Inkl. soppa]

• Hur mår vaginan i dagens samhälle? Och vad ska den användas till? •

Skådespelaren, föreläsaren- och komikern Charlotte Lindmark har tillsammans med regissören, Instagram-profilen och flitigt anlitade utbildaren Mia Westin satt ihop en helt ny teaterföreställning, UNDER [är jag] BAR, som har urpremiär på Kulturens hus den 16:e september, 2016.

Charlotte och Mia kommer i den här blottande teaterföreställningen gestalta karaktärer du inte trodde fanns. Det blir träffsäker humor och rungande skratt när publiken får ta del av lurviga sanningar och absurda situationer i en föreställning som riktar strålkastarljuset mot könsorganet!

Ni känner kanske igen lulebon Charlotte Lindmark (Glugg Produktion) som någon av figurerna i hennes repertoar - som pessimisten, KGB, Hope, Edna eller Gunvor Nilsson. Umebon Mia Westin äger och driver Smart Framförande som regisserar, skriver, utbildar och står på scenen.

UNDER [är jag] BAR är en teaterföreställning om snippor, buskar och Bartholins körtlar. Publiken får lära känna Ken som belyser våta ängsmarker med torra fakta, Sandra som vet hur kamomillbad lindrar het passion och Edna som kan allt om hallongrottor och chokladcystor. På scen kommer experter, entusiaster och allmänt intresserade gestaltas i absurda intervjuer där man tar reda på hur vaginan mår i dagens samhälle, vad den ska användas till och om det verkligen stämmer att den är så lättirriterad och känslig.

När: 16 september 2016 17:00 - 19 september 2016 19:00

Var: Skeppsbrogatan 17 / Luleå

Arrangör: Kulturens Hus Luleå