Politik i Parken: Feministisk Utrikespolitik, Vitabergsparken


För tredje året i rad är det dags för alla stockholmares stora sommardebatt: Politik i Parken! Detta firar vi genom vårt mest fullspäckade program hittills. I år gästas Politik i parken inte bara av de ledande politikerna i Stadshuset – på scen har vi även Gudrun Schyman (Fi) och Birgitta Ohlsson (L), två av rikspolitikens tyngsta profiler som möts i en debatt om feministisk utrikespolitik.

Därefter möts Stockholm Stads politiker i debatt om de frågor som ni i publiken själva vill ha svar på. Politik i Parken ger alla stockholmare en unik chans att bestämma riktning i det politiska samtalet! Till och med den 27 augusti kan frågor eller ämnesförslag lämnas i frågelådan på det gröna marknadsbordet i Vitabergsparken i samband med någon av Parkteaterns föreställningar, alternativt på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtaggen #politikiparken.

Politik i Parken kickstartar med ett framträdande av Zinat Pirzadeh, komiker, skådespelare och författare. Debatten leds av Viktor Barth-Kron, journalist på Dagens Nyheter.

De medverkande politikerna från stadshuset är:

Ann-Margarethe Livh (V)

Olle Burell (S)

Patrik Silverudd (L)

Daniel Helldén (MP)

Erik Slottner (KD)

Joakim Larsson (M)

Jonas Naddebo (C)

Sissela Nordling-Blanco (Fi)

Politik i Parken är ett samarbete mellan Forum/Debatt och Parkteatern på Kulturhuset Stadsteatern

När: 28 augusti 2016 11:00 - 28 augusti 2016 12:30

Var: Parkteatern Vitabergsparken / Stockholm

Arrangör: PARKTEATERN stockholms stadsteater