All Makt Åt Skogen, Wendy Francis & Superkrafter!


BADAABOOOM!! En fet kväll med tre akter.

Lördagen den 27/8 klockan, 19:00

Kafé Klavér, Rutger Fuchsgatan 5. 100 kr inträdé.

Kommer mer info om förköp. OBS ett begränsat antal platser.

ALL MAKT ÅT SKOGEN är en duo bestående av två systrar som är uppväxta i Gävle bland skog och klingade musik. Där det akustiska möter det elektroniska, stort möter litet, där barrträd möter lövskog o allt kan hända.

Felisia har spelat på allt hon har kommit över sedan barnsben. Basen blev det instrument som fick huvudrollen i livets stora drama och tillsammans har de spelat allt från intim frijazz på små klubbar, reggae på stora festivalscener med skrikande publik.

Stina-Alfrida har nyligen gått ut gymnasiet där hon spelade slagverk men mot slutet mestadels trumset men kanske även i en park med en gitarr i handen sjungandes på improviserade texter.

WENDY ”Wu-täng” FRANCIS är spoken word-artist och driver den progressiva podcasten ARGA FLICKOR. Hennes dikter skildrar allt ifrån brustna hjärtan och power pussys, till brinnande bilar och bantningspiller. Inspirationen till hennes texter finns i det fula, det vackra och i allt som gör ont. Hon varvar sorgen med glädje och smärtan med lust. Ingenting är självklart och ingenting är otillåtet.

Hennes dikt ”Du Gamla, Du fria..” blev 2014 en del av utställningen ”Nationell Psykos” på Mångkulturellt Centrum och hon har även skrivit texter åt filmproduktionen så som kortfilmen ”Aliki”.

SUPERKRAFTER! är Gabriella Hansson och Dan Hansén. Sedan två år tillbaka skriver de musik tillsammans, med sin gemensamma nämnare i fokus: berättelsen. I övrigt präglas låtarna av deras olika musikaliska preferenser och historia. Hip-hop, folk-pop, visa, r’n’b och performance är några av de konstformer som skymtar fram när SUPERKRAFTER! framför sin musik.

Sedan maj 2015 har dom spelat flitigt i Stockholmsområdet: på pubar och caféer, på insamlingskvällar för fred och mänskliga rättigheter, på vernissager, i lokalradion, på gatan.

När: 27 augusti 2016 16:30 - 27 augusti 2016 20:00

Var: Kafé Klavér, Rutger Fuchsgatan 5 / Stockholm

Arrangör: Kafé Klaver