URKULT


Tusentals år senare tänds åter eldarna invid Nämforsen!

Urkult välkomnar både nya och gamla vänner från när och fjärran till Näsåker, där kulturkrockar och gränsöverskridande ger hopp om fred på jorden. Hjälp oss att tillsammans i fullmånens sken, i värmen från eldarna och i musikens rytm bygga broar och riva murar.

Medan älven brusar nedanför våra fötter får vi höra all världens musik från scenerna, se fantastiska barnteatrar, känna värmen från eldarna och doften från våra kök där ekologiska råvaror blandas.

En festival för hela familjen där barnen har sina egna upplevelser, vi erbjuder föreställningar, lekar och en fantastisk lekplats. En festival där möten med människor, musik och glädje är det viktigaste. Där människor har mötts i tusentals år.

Välkommen till Näsåker och Urkult, till möten mellan människor, till festivalen där kärlek, respekt och inkludering är de viktigaste kryddorna.

När: 4 augusti 2016 16:00 - 7 augusti 2016 00:00

Var: Näsåker / Näsåker

Arrangör: Urkult