Tjejfesten Stockholm:★♛ Avslutningsfesten PRIDE 2016 ♫♛★| Lördag 30 Juli


Tjejfesten STHLM rundar av Stockholm pride 2016 med en fartfylld lördagsfest med glädje en sista gång ❤️

PS. 21 års gräns men begränsad 18 års lista finns. Går att skriva till oss på meddelande.

Vi intar den nyrenoverade klubblokalen The international, som ligger ett stenkast ifrån Kungsgatan, hjärtat av sthlm. Härligt tycker vi, då vi har tillgång till klubbens uteservering som vi får dricka alkohol på till 03.00 Rekommenderas att komma i tid!

Våra älskade DJ kompisar:

QUEEN BAMBI ♫♛★

Unik av sitt slag. Spelat på tjejfester i både Göteborg och Stockholm. Denna diva levererar och rör mer än gärna på höfterna till bästa RnB och hiphopen. Hon har spelat på Göteborgs största klubbar, såsom Excet och Trädgårn, och varit resident i Göteborg och andra orter.

När vi bokar gästspelare från Göteborg tar vi endast det bästa och det är vår Queen B. PS. Alla heter inte Glenn i Göteborg, det finns faktiskt en Bambi också.

DJ INCA, en av våra personliga favoriter ♫♛★

Varit med i gameat länge. Behöver vi ens skriva något här? Ni som vet, ni vet. HBTQs communityns veteran ♫♛★

ABBY ♫♛★

är en etablerad DJ från Helsingborg som har spelat en hel del i Europas olika klubbar, festivaler och events. Under sina 6 år som DJ har hon hunnit med att spela på bl.a. Siestafestivalen, Nikki Beach i Marbella, efterfest Dj till The Sounds och som warm up Dj till artister som Eric Saade, Ulrik Munther och Sean Banan. Nyligen har hon börjat försöka producera sin egen musik. Drömmarna är stora och viljan ännu större. VI LÄNGTAR!


SNABBINFO

VAR: The international, T-bana Hötorget uppgång Kungsgatan, gå ner för hela Kungsgatan, förbi TANK samt 7/11 och sedan ta första höger så är du super redo för fest.

HUR: helst med ett glatt humör

NÄR: 30 Juli lördag

ÖPPETTIDER: 22-03.00

UTESERVERING: tillgänglig till 03

GARDEROB: tillgänglig

ENTRE : 200 kr innan 00.00 samt 240 kr efter 00.00

När: 30 juli 2016 20:00 - 31 juli 2016 01:00

Var: The International Stockholm, Norrlandsgatan 23 / Stockholm

Arrangör: Tjejfesten Stockholm